Frans @ Oxford  

 
 
    Terug
 
- Vrijdag 27 Januari 2006 II Visa werk & Yoghi

Gisteravond  met Ollie, Yoghi, Bram door de visa stapel heen gegaan. Wat een werk joh. Wij dus op zoek naar een printer. Na uiteindelijk een kamer gevonden te hebben bleek ik natuurlijk weer de pc te hebben die, na het volledig invullen van een visa formulier, niet kon versturen. Weer een uur verspild. s'Avonds dan maar het formulier afgemaakt op mijn eigen pc en het formulier opgeslagen. Uiteindelijk nog steeds niet alles geprint en betaald. Zonde van de tijd eigenlijk. Toen wij dus beneden zaten waren ze dus boven in de gang bezig om de deur van Yoghi met waterflessen te blokkeren. Alleen jammer dat Yoghi beneden was. Uiteindelijk hebben we (geen idee wiens idee het eigenlijk was) de deur van Yoghi de volgende ochtend in alle vroegte geblokkeerd. Net voor 0800 uur stond er dus een hele paparazi ploeg klaar op de gang om te wachten totdat Yoghi z'n deur open deed. Gelachen hebben we zeker! De blik op het gezicht van Yoghi...priceless! Maar waarom Yoghi nou de klos was, geen idee. Volgende keer een ander. En aangezien mijn verjaardag eraan zit te komen heb ik wel een vermoeden dat ik op moet gaan letten.

Frans @ Oxford

Waterflessen (gelukkig wel leeg) van zo'n 18.5 liter per stuk.

Frans @ Oxford

Paparazi ploeg in de houding...nog 1 minuut...

Frans @ Oxford

Al die flitsen van die camera's plus alle waterflessen naar binnen toen de deur openging, erg leuk! Alleen jammer dat we het weer moesten opruimen. Maar Yoghi kon het gelukkig wel waarderen.

Verder hebben we dus nog steeds geen definitief bericht vanuit de Oxford leiding of we een briefing krijgen over de Warrior hier in Oxford of in gewoon zoals het hoort in de states. Als we die dus wel hier krijgen betekent het dat ik geen twee weken vrij heb in Nederland maar dat er zeker 4 dagen afgaan omdat we weer hiernaartoe moeten. Hopen dus dat we dat gewoon zoals het hoort in Phoenix kunnen doen.