Frans @ Oxford  

 
 
    Terug
 
- Vrijdag 13 Januari 2006 II Gewend aan fase II

Weer een week verder. Nog 21 dagen tot onze schoolfinals. Bijna niet te bevatten. Alles gaat in redelijk rap tempo maar is wel bij te houden. Maar ik heb wel een voorgevoel dat we een eindsprint moeten gaan doen aan het einde om alles op tijd af te hebben. Na 11 dagen hier zit ik alweer helemaal in m'n ritme. En zoals gewoonlijk vliegt de tijd weer. De 23e hebben we al test2. En dan nog drie weken totaan de schoolfinals.

'Leuk' feitje was ook dat afgelopen zaterdag ons internet eruit vloog en dat het pas afgelopen donderdag weer terug was. Een of ander probleem met het abonnement dat Oxford heeft met hun provider. Conclusie: erg irritant. Nu moest je in je quality time gaan leren! ;-)

Daarbovenop komt nog het feit dat aanstaande zondag en maandag avond om 2000uur de stroom van het gebouw gaat en we twee uur lang in het pikke donker zitten. Niet alleen wij zitten in het donker maar het gehele terrein is donker. Maar er is een redding; we krijgen een zaklamp om bij te leren. Yeah right...dat gaat werken. Dat wordt dus een DVD'tje kijken op de laptop.  Nu weer over tot de orde van de dag. Vrijdag = wasdag.

Foto's

Frans @ Oxford

Oefentest in de klas van Flightplanning.

Frans @ Oxford

Links:   Pete Quinlan   (Docent Radio Navigation, hele toffe instructeur!!!)
Rechts: Keith Boxall   (Docent Airlaw en onze mentor. )