Frans @ Oxford  

 
 
    Terug
 
- Maandag 09 April II Nieuw adres en afscheid...

De volgende stap is ook weer een feit. Marije en ik hebben zojuist namelijk een 'upper villa' gehuurd in Edinburgh! Per 01 mei trekken we er al in. Het betreft een zogenaamde 'upper villa' wat betekent dat het een reeds ingericht appartement op de 1e verdieping (ook gelijk bovenste) met twee slaapkamers en badkamers, ruime livingroom met eetkamer en een volledig ingerichte keuken is. Het is een hoekwoning op het zuiden in een rustige en redelijk nieuwe wijk in noord-west Edinburgh, omgeven door groen.

Nadat ik afgelopen donderdag in London mijn uniform moest ophalen ben ik als een speer doorgevlogen naar Edinburgh om een bezichtiging te doen. En het beviel gelijk. Er was op dat moment nog een mogelijke huurder dus we liepen met twee man door het huis maar wij gaven eerder akkoord aan de makelaar dus de deal is nu rond. De foto's volgen later nog wel als we er eenmaal zitten. Het is voor ons een goede starterswoning met een gemakkelijke verbinding naar de luchthaven, dicht bij het centrum en in een rustige en knappe wijk. Ideaal dus.

Afgelopen weekend volgde op zaterdag het eerste afscheid. Namelijk dat van de buurt/buren. Het huis zat vol en het was ook erg gezellig. En het cadeau gaat zeker mee naar Edinburgh. Kunnen we ze daar laten zien hoe mooi ons eilandje Wieringen wel niet is. Heel erg bedankt daarvoor!

De dag erna was het afscheid voor vrienden en familie bij Marije thuis. Je kon je kont niet keren binnen vanwege de drukte maar dat gaf ook wel een extra charme. Ook iedereen hier erg bedankt voor de cadeau's en opkomst!

Even samengevat. Ik ga dus dinsdag 10 april beginnen bij BA Cityflyer met twee weken groundschool en daarna nog een week met andere trainingen. Na deze drie weken mag ik de simulator in in Brussel of Istanbul. Als dat erop zit dan mag ik de lijn op vanuit Edinburgh. In de tussentijd zit Marije dan ook in Edinburgh en gaat ons leven echt beginnen. Het zal dus even rustig zijn op de site maar ik ga het wel bijhouden. Voor nu, bedankt voor alle interesse en ik hou jullie op de hoogte...

Wil je ons adres weten, stuur even een mailtje.