Frans @ Oxford  

 
 
    Terug
 
- Donderdag 22 maart II Graduation AP249 en het vertrouwde AP252!

Na ongeveer 19 maanden bij EPST in de opleiding te hebben gezeten was het al weer tijd voor de Graduation Ceremony. Twee EPST klassen waren aan de beurt, AP249 en mijn klas AP252. Oxford heeft zelf ook een eigen ceremony maar de opkomst schijnt daar redelijk laag te zijn dus waarom dan geen Graduation Ceremony van alleen de EPST'ers!? Daar is dan wel iedereen (EPST'ers) en het is gelijk een leuk weerzien. Het heeft toch net iets meer dan mensen over de msn te spreken... ;-)

De ceremony werd ingeleidt door het hoofd van EPST, Dick Verburgh en daarna het nieuwe hoofd Opleiding. Die naam is me net effe ontschoten, excuus. Compleet met champagne werd er begonnen met de ceremony. Eerst AP249 en daarna AP252. Deel van de ceremony was het opspelden van de EPST Wing. Aangezien een vlieger altijd een persoonlijk item op zijn pak mag dragen is het natuurlijk leuk om iedere EPST'er een echte EPST Wing uit te reiken. Ik hou hem in iedergeval op mijn pak! Ziet er toch gaaf uit!

Na de ceremony was het tijd voor de hapjes en drankjes. Ook de 737NG simulator stond ter beschikking voor diegene die het niet kon laten om te vliegen met een glaasje champagne op. Hieronder wat foto'tjes...

Uitreiking van het EPST Certificaat plus onze AJFC Certificaat

De Certificaten en de EPST Wing

Mijn steun en toeverlaat, al zoveel jaren...

AP249 en AP252 met de Wings! Hier met Nicole...

...en hier zonder. Een leuke herinnering!

Als laatste nog even met pa een rondje gevlogen in de 737NG sim. Daarna was het tijd om deze dag af te sluiten en achteraan in de file aan te sluiten. Op naar de volgende uitdaging...zie Vrijdag 23 maart!